|
| Filmjeim - Zsu | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Csibebaba
Hozzászólások száma : 464 Join date : 2009. Jul. 08. Age : 33
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Júl. 09, 2010 11:24 am | |
| Nem, még nem láttam, de a CD-jét már hallottam, és nagyon tetszett a zenéje. Most láttam belőle részletet a neten, valamelyik nap, és Bruno annyira furi benne, ahogy kinéz, de nem rossz., sőt!! Hát, nem tudom, én itt a vérköpős részre gondoltam, ami undi volt, és nem igazán jött be... De mindegy, majd meglátjuk, milyen lesz! Anyum már a trailer alapján megingott egy kicsit, hogy szeretné-e látni, de majd meggyőzöm, hogy cenzúrázva nézze akkor (ujjain keresztül). Egyébként az Álmosvölgy Ritánál van, ha minden igaz, ma megkapom, úgyhogy azt köszönöm még egyszer!!! | |
| | | Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Júl. 09, 2010 9:39 pm | |
| Ha gondolod,megírom a Draculát, az dvd... Enca is az ujjain keresztül szokta nézni a filmeket,olyankor jókat röhögök rajta..... eszméletlen,hogy hogy meg tud ijedni. | |
| | | Csibebaba
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szomb. Júl. 10, 2010 11:21 am | |
| Jó, hát hogyha nem gond, akkor köszönöm szépen!!! Közben már Rita is ráállt a Drakula keresésre, alias letöltésre, de akkor majd mondom neki, hogy küldöd. Csak azért, mert nekem jobb a DVD formátum. Pedig tudok divx dvd-t is nézni, de nem tudom, a rendes formátum vhogy mindig közelebb állt hozzám. Akkor majd megírom a címemet, jó? | |
| | | Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szomb. Júl. 10, 2010 12:17 pm | |
| Jó,küldd el. Ritunak már megírtam a Draculát,még amikor sokat adtam fel neki egyszerre,valahol meg kell lennie neki.Legalábbis nekem nagyon úgy rémlik.De megírom neked is.
Ritu,mikor adod fel a lemezeket?Azt mondtad,már megírtad őket.. | |
| | | Csibebaba
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szomb. Júl. 10, 2010 3:12 pm | |
| Hát, azt mondta, hogy neki nincs meg... Akkor lehet, hogy nem emlékszik... | |
| | | Rita Admin
Hozzászólások száma : 1005 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 33 Tartózkodási hely : Gyöngyös
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szomb. Júl. 10, 2010 3:55 pm | |
| - Bonneetoile írta:
- Jó,küldd el. Ritunak már megírtam a Draculát,még amikor sokat adtam fel neki egyszerre,valahol meg kell lennie neki.Legalábbis nekem nagyon úgy rémlik.De megírom neked is.
Ritu,mikor adod fel a lemezeket?Azt mondtad,már megírtad őket.. Megírtam őket, csak nem jutottam még el a postára. Jövőhéten valószínűleg megyek. | |
| | | Csibebaba
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Hétf. Júl. 12, 2010 12:19 pm | |
| Zsu megírtad már a Drakulát?? Mert ha nem, az se baj, Rita letöltötte, szóval ő ki tudja nekem írni. Remélem, nem gond. | |
| | | Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Hétf. Júl. 12, 2010 10:08 pm | |
| Még nincs hónap közepe,még mindig nem vettem lemezeket.. így nem is írtam meg.Semmi baj,nekem mindegy,hogy mennyit írok. Köszi Ritu! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu | |
| |
| | | | Filmjeim - Zsu | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |