| Filmjeim - Zsu | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Filmjeim - Zsu Szomb. Júl. 11, 2009 10:20 am | |
| A Szépség és a Szörnyeteg avi Aladdin és a tolvajok fejedelme avi 8 őrült éjszaka(Adam Sandler) avi Szentiván éji álom dvd Irány Eldorádó avi Jégkorszak I-II. dvd Bambi I-II. dvd Dino dvd Patacsata dvd Madagaszkár dvd Eszeveszett birodalom I-II. dvd,avi Túl a sövényen avi Polár expressz dvd Alice csodaországban avi Pinokkió dvd,avi Pirosszka avi Rém-rom avi Robin Hood avi Táncoló talpak Vigyázz,kész,szörf! Micimackó: Zelefánt,TavaszolásZsebibabával dvd,dvd Őslények országa a nagy fagy dvd Cápamese dvd A legelő hősei dvd Charlie - Minden kutya a mennybe jut dvd Szinbád dvd Aladdin dvd A hihetetlen család dvd Verdák dvd A kincses bolygó dvd
Maszk II dvd TélapuI-III.dvd,dvd Bűbáj avi Csillagpor avi Nanny McPhee avi Az arany iránytű avi Narnia krónikái I-II. dvd,dvd Harry Potter I-V. dvd-k Garfield dvd Alice csodaországban dvd Asterix és Obelix - A Kleopátra küldtés dvd
Barbie: A szivárvány varázsa avi A hercegnő és a koldus avi Mariposa és a pillangótündérek avi A bűvös pegazus dvd Barbie naplók avi A 12 táncoló hercegnő dvd Fairytopia dvd Mermaidia dvd A sziget hercegnőjeavi Rapunzel dvd A hattyúk tava dvd Diótörő dvd
Vígjátékok: A kismenő avi College-Fősuli dvd Apádra ütök dvd Vejedre ütök avi Bridget Jones dvd A 40 éves szűz avi Éretlenek avi Beépitett szépség I-II. dvd,dvd Teeth- Mélyharapás dvd Magyar vándor dvd Bárbarátok dvd Piedone Egyiptomban dvd Kontroll dvd Tais toi! - Pofa be! dvd
Filmek ömlesztve: Közönséges bűnözők (kedvencem) avi Sissi I-II-III. avi-k Farkasok birodalma dvd Farkasok szövetsége dvd Átok I. dvd Van Helsing dvd Dracula 2000 dvd,avi Koponyák dvd
A kilencedik kapu dvd Ponyvaregény dvd Angyalok háborúja dvd Halálmester III. dvd Az utolsó piszkos tánc dvd Gyilkosság lólépésben dvd Folyó szeli ketté dvd Gengszterek háborúja dvd Alvilági játékok dvd
Angyalok városa avi,dvd Az utolsó szamuráj avi Drágán add az életed III-IV. dvd,dvd Az utolsó skót király avi Legyetek jók,ha tudtok avi Elhagyott szoba avi A skorpiókirály II. dvd Hellboy-Pokolfajzat II. dvd Fekete lyuk avi Rómeó és Júlia(Zeffirelli) avi Sok hűhó semmiért avi A velencei kalmár avi Dekameron avi Hamlet avi A jaguár (Patrick Bruel) avi A titok avi Cirque du Soleil - Quidam avi Cirque du Soleil - Dralion avi Star wars III. dvd Világok harca dvd Zandalle (Nicholas Cage) dvd Stigmata dvd Nyócker dvd Mennyei királyság dvd Trója dvd A fantasztikus négyes I-II. avi,avi A Karib-tenger kalózai I-II-III. dvd-k Déja vu avi Ház a tónál avi Megérzés avi Kísérleti gyilkosság dvd 300 avi A Faun labirintusa avi Nem vénnek való vidék avi A nemzet aranya I-II. avi-k, dvd-k Lovagregény avi Szakíts,ha tudsz avi Beavatás avi Underworld I-II. avi-k,dvd-k P.S. I love you avi A tégla avi A vér kötelez avi Az ördög pradát visel avi Sakáltanya avi Silent Hill - A halott város avi,dvd Szellemlovas avi Távkapcs avi Túl a barátságon avi A szökés I-II-III-IV.évad avi-k Bolondok aranya avi Con air avi A vasember dvd,hd Indiana Jones IV. dvd Fél lábbal a paradicsomban dvd Hiúságok máglyája dvd La chambre des morts - A halál kamrái dvd A mohácsi vész avi Hogyan lett az ember II. avi
Zenés: Le roi soleil avi,dvd(eredeti) Dracula dvd Notre Dame de Paris avi,dvd(eredeti) Roméo et Juliette avi,dvd(eredeti) Autant en emporte le vent avi Les enfants du soleil avi Les dix commandements avi Belles,belles,belles avi Don Juan avi Les demoiselles de Rochefort avi Garou - Bercy,Routes Patrick Bruel - Bruel tour 1995,Des souvenirs ensamble 2008,Live rien ne S'efface (concert video+bonus Les Enfoirés:1999,2001,2002,2003,2004,2005,2006,2007,2008 Bruno Pelletier&les autres- Festival d'ete de Quebec 2004 Rómeó és Júlia avi magyar A szépség és a szörnyeteg avi magyar Az operaház fantomja avi Szerelmes hangjegyek I-II. avi,dvd Grease dvd Mamma Mia! dvd
Újak: Autant en emporte le vent dvd Don Juan dvd Les dix commandements dvd Les enfants du soleil dvd Spartacus le Gladiateur dvd Les Enfoires 1998,1999 dvd,dvd
Trisztán és Izolda Barbie és a Gyémántkastély Mézengúz Fél lábbal a paradicsomban Hocus Pocus Hogyan készült sorozat kb. 11 gb. Bill és Ted haláli túrája Született feleségek 4.évad Hihetetlen Hulk
Pompeii,egy város pusztulása avi Aviator avi A kiválasztott avi A DaVinci kód megfejtése Ratatouille dvd Az oroszlánkirály I-II-III. avi A Tízparancsolat avi Micimackó-nevetve tanulni avi Balfácán avi Mirrors avi Grimm avi Vágy és vezeklés avi Varázsgomba avi Vágy és vezeklés dvd Mr.Brooks avi Rejtélyek szigete avi Szívörvény avi
Les Enfoirés 1999 dvd Les dix commandements dvd Les enfants du soleil dvd Spartacus le Gladiateur dvd Dracula dvd Autant en emporte le vent dvd Don Juan dvd István,a király 25 éves jubileumi előadás(Feke Pál) dvd Bruno Pelletier mp3 Patrick Bruel mp3 Patrick Fiori mp3 Mario Pelchat mp3 Sylvain Cossette mp3 Christophe Maé mp3 Emmanuel Moire mp3 Victoria Petrosillo mp3 Garou mp3
Sikoly 1-2-3 Rémálom az Elm utcában 1-6-ig Wall-E A kis hableány Trópusi vihar A Múmia és a Sárkánycsászár sírja A testvériség Angyalok városa Denisz a komisz karácsonya Hancock Karácsonyi varázslatok Kung-Fu Panda Leon,a profi Madagaszkár 2. Nő előttem,nő utánam Pumukli kalandjai 53 rész,kb.9gb Karácsonyi lidércnyomás Harry Potter és a bölcsek köve hangoskönyv mp3 A vasálarcos avi Az esemény avi Holnapután avi Póker kódex kezdőknek avi Émilie Jolie fr.musical avi Aladdin és Jafar avi Kárpátia-Hallom az idők szavát mp3 Holtak napja Hatodik érzék Isten haragja Kedvencek temetője I-II. Szellemhajó 56 csepp vér musical Őslények országa I-XII. Odaát II.évad Az esemény Jönnek az ünnepek A karácsonyfa kicsiny fénye Tükrök Kegyenc fegyenc dvd Halálos temetés vígj. avi Júdás evangéliuma avi La vie d'artiste avi Mindenütt nő Tel pere,telle fille avi Kidobós - Sok flúg disznót győz dvd Sunday school musical avi A DaVinci-kód megfejtése avi A Dzsungel könyve musical avi The accidental husband avi X-men I-II-III. avi A holtsáv avi Különben dühbe jövünk avi És megint dühbe jövünk avi Kincs,ami nincs avi Nincs több suli mese avi Viasztestek avi
Egy különleges progi:szexsakk
A másik Boleyn lány Kísértetváros Ned Kelly New York bandái Rémület Démontanya Hülyék paradicsoma Drágám,a kölykök I-II-III Buffy,a vámpírok réme I-II-III-IV-V-VI-VII. évad Oscar díj átadás 2009 Rocktábor The skeleton key Heath Ledger - A tribute Hitman Drágán add az életed I-II-III-IV Hancock Éjjel a parton Mesék a folyópartról Különvélemény Barbie - Hüvely Panna Pokoli mobil Pelenkás bajkeverő Nem vénnek való vidék Derült égből Polly Dracula átka Hannibál ébredése Szex és halál kezdőknek Sátánka-a pokoli poronty Constantine- a démonvadász Pokoli lecke Szanatórium Stenley,a szerencse fia Borat A kabalapasi Hazugságok hálója A bal lábam Amikor megállt a föld Tíz csapás Vágy és vezeklés Sátánka Velem vagy nélküled Ollókezű Edward Bronxi mese Nagyon vadon 2 Vadgalamb Apafej A világ hét csodája Idővonal Gothika Elvarázsolt kastély | |
|
| |
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szomb. Júl. 11, 2009 10:22 am | |
| Mackótestvér Segítség,hal lettem Pride and Glory Don Juan dvd Kung-fu panda Leon,a profi Dollhouse A báránysültek hallgatnak A belső ember A hírnök A kőszívű ember fiai Appaloosa Arthur és a Villangók Ausztrália A zongorista Az aranyember Az asztronauta Cincin lovag Csontdaráló Dogma El Lobo - A farkas (Patrick Bruel) Elvitte a víz Emmanuel Moire mp3 Emmanuel Moire dvd Esti mesék Égető bizonyíték Kamufeleség Kung-fu panda Legyetek jók,ha tudtok Lelkünk rajta Légy jó,mindhalálig Mission Impossible I-II-III. Pride and Glory Roxy Haunter and the mystery of the moody ghost Segítség,hal lettem Twilight dvd szinkronos Valkűr Vicky Christina Barcelona Visszafordíthatatlan
Twilight avi,dvd, eredeti extrás dvd 8 mm A múlt titka A rettegés foka A taxisorőr Aki legyőzte Al Caponét Alvászavar Flubber Az erdő kicsiny manói Gyerekjáték I-II-III-IV Hetedik érzék Kincskereső kisködmön Legenda vagyok Moliere Mr. és Mrs. Smith Nácik orvosi kísérletei Nagy Sándor Rémálom az Elm utcában I - VII Rémségek kicsiny boltja Sötét titkok Szép remények A hercegnő Tökéletes másolat Zámbó Jimmy utolsó koncertje
Egy bérgyilkos naplója A vörös ajtó titka A 109. utas Zsenikém - az ügynök haláli Nagy Sándor Dogtown urai Legenda vagyok Szép remények Gábriel Az Álmos-völgy legendája Dobszóló Gyerekjáték 2, 4 Underworld I-II-III dvd-k A vadnyugat fiai I. A nyomozó Szikraváros Lökött örökösök Celine Made in Hungária REC Egy becsületbeli ügy | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szomb. Júl. 11, 2009 10:38 am | |
| Fehér zaj I-II Éretlenek I-II Három királyok Pityke őrmester Üzenet a palackban A vadnyugat fiai I Kardhal Juno 21 gramm A királynő A szuper exnőm Balekok Elizabeth Camelot A spártaiak (vígj.) Coreline és a titkos ajtó Szikraváros Holtpont Legenda vagyok Otthonom Idaho Az igenember Zámbó Jimmy utolsó koncertje A szikla Dorothy Leprechaun Éjszaka a múzeumban 2. Szörnyek keringője Blöff A csajok háborúja 27 idegen igen Teljes napfogyatkozás A faun labirintusa Cirque de Soleil - 2009 Bruno Pelletier et le GrosZorchestre Az őrület határán The unborn Szombat esti láz Életben maradni Gettó milliomos Pokoli lecke Halálsoron Frost Nixon Ezerarcú világ - a Karib-tenger (doc) Egyenesen át Egy bolond százat csinál Döntő játszma Ahogy tetszik Angyalok és Démonok Ali baba francia musical A 6. napon 36 Wanted Crank - felpörgetve Időzavarban Hairspray Talajfogás Ghosts Lonley hearts Bobby Long
Legújabbak:
A herceg haladéka A zodiákus Beverly Hills chihuahua Dicsőség zászlaja Halálos közellenség I-II. fr. film Home-Otthonunk dok. Le grand bouffe Michael Jackson Moonwalker Mamma Mia dvd5 5.1 Magyar népmesék kb. 8gb. Éjszaka a múzeumban 2. Slumdog millionaire Sorstalanság A harmadik csoda A túlvilág szülötte A Titanic legendája doc. Utifilmek 16 gb. 23 rész | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szomb. Júl. 11, 2009 10:44 am | |
| Ritu,amit eddig kértél az kb.6-7 lemez lesz. Az előző hozzászólás utolsó része vadi új,nézd át azt is,hátha... | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Csüt. Júl. 23, 2009 1:13 pm | |
| Harry Potter és a Félvér Herceg Jumanji Tintaszív Szemvillanás alatt Reszkessetek betörők I-II L'instinct de mort I-II | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szer. Aug. 05, 2009 6:42 pm | |
| Út a Boszorkány hegyre Az őslakó Bűbájos boszorkák I-II-III. évad Egy boltkóros naplója Coreline Dracula (végre!) Hannah Montana,a film Otthonunk Caspien herceg dvd X-men kezdeted Watchmen 1.0 - Paranoia Egértanya Zsákutca | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szer. Aug. 05, 2009 6:55 pm | |
| Férj és férj Az eltakarítónő Szemvillanás alatt | |
|
| |
Enca
Hozzászólások száma : 11 Join date : 2009. Jul. 16. Age : 31 Tartózkodási hely : Szendehely
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Aug. 07, 2009 1:13 am | |
| :ooo: Mennyi filmünk van és én mégsem tudok választani soha...sőt több mint a három negyedrészét nem láttam még :mmmm: mért van ez? | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Hétf. Aug. 17, 2009 10:26 pm | |
| A kukorica gyermekei I-II-III-IV Taken - Elrabolva RRRrrr Simon says My Bloody Valentine 3D Le petit prince musical dvd | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szer. Szept. 02, 2009 8:06 pm | |
| A Spiderwick krónikák A szex anatómiája Elátkozott Ella Óz,a csodák csodája Spangol,magamat is alig értem Amikor minden változik ( C.Firth) | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Szept. 04, 2009 5:37 pm | |
| Letöltöttem a 24 6.évadát. Valakinek nincs meg véletlenül az előző 5 évad? | |
|
| |
galanm
Hozzászólások száma : 650 Join date : 2009. Jul. 10. Age : 35
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Szept. 04, 2009 8:04 pm | |
| Nekem megvan | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Szept. 04, 2009 8:13 pm | |
| Magyarul? Nem kell a hatodik?Hányadik évadnál tart most a magyar? | |
|
| |
galanm
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Szept. 04, 2009 9:04 pm | |
| Igen, magyarul van meg. Most nézem pont a hatodik évadot. És eddig 6 évad ment le magyarul. | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Szept. 04, 2009 10:27 pm | |
| Lehetne kérnem az öt évadot? Mikor mondod már meg végre,hogy én mit adjak cserébe? Milyen lemezre írsz? A Maxell-t és a Benq-t nem fogadja el a gépem,nekem Memorex-em van.Üres lemezt adjak neked,vagy választasz filmeket? | |
|
| |
galanm
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szomb. Szept. 05, 2009 10:23 am | |
| Hát most valami Titanium, meg HP lemezem van itthon. De ha gondolod írhatok Philips DVD-re is, jövő héten már úgyis megyek suliba. Eddig, amit kiírok neked az 27 DVD . És négy filmet találtam, amit kérnék: Le roi soleil Made in Hungaria Világok harca István, a király, 25 éves jubileumi előadás | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szomb. Szept. 05, 2009 6:00 pm | |
| A Phillips az nagyon jó,ilyet szoktam venni meg Memorexet.27? Ennyi mindent kértem? Hűha.Ennyiket én szoktam írni Ritunak.. A Világok harca meg az István dvd,a másik kettő avi.Esetleg még francia musicalt?Megírhatom mindet amim meg van.A többi akkor üres lemez legyen? | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szomb. Szept. 19, 2009 6:34 pm | |
| Válaszolj Misóka,hagy küldjem a lemezeidet. A többiektől kérdem,akik írnak nekem: mikorra várhatom a filmeket?Tudom,hogy most suli van meg minden,csak hát már nézném őket... | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Csüt. Szept. 24, 2009 8:24 am | |
| A pankrátor 8 femmes Megint 17 dvd A királyság Végső állomás IV Angyalok és Démonok 5.1 Egy gyilkos agya Only you Légcsavar Running scared A felolvasó Titkok könyvtára 3 Angyalok háborúja 1-5 Discovery - A természet csodái 30gb. Hair dvd | |
|
| |
Christophe
Hozzászólások száma : 844 Join date : 2009. Jul. 06. Age : 35
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Hétf. Szept. 28, 2009 6:16 pm | |
| "Egy különleges progi:szexsakk" Csak most nézem, ez mit keres a filmek közt ? | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Hétf. Szept. 28, 2009 6:32 pm | |
| Csak azért,hátha érdekel valakit.Sok programom,játékom,e-bookom,és újságom van még,gondoltam megosztom veletek! | |
|
| |
Csibebaba
Hozzászólások száma : 464 Join date : 2009. Jul. 08. Age : 33
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Hétf. Szept. 28, 2009 8:27 pm | |
| Ádám, csak nem érdekel? | |
|
| |
Christophe
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Hétf. Szept. 28, 2009 8:35 pm | |
| Ehm, nem-nem, én csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy rossz szekcióba került... | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Hétf. Szept. 28, 2009 8:40 pm | |
| Mivel nem állt szándékomban új topicot nyitni a progiknak,zenének,könyveknek stb. ezért ide írtam.Remélem,nem szúrja nagyon a szemed? Mert ha igen,akkor is itt marad! | |
|
| |
Christophe
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Hétf. Szept. 28, 2009 8:47 pm | |
| Nem szúrja a szemem, csak eléggé meglepett, hogy egy ilyenbe botlottam, amikor gyorsan átfutottam a filmeket . | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu | |
| |
|
| |
| Filmjeim - Zsu | |
|