| Filmjeim - Zsu | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
galanm
Hozzászólások száma : 650 Join date : 2009. Jul. 10. Age : 35
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Hétf. Szept. 28, 2009 8:50 pm | |
| A végső állomás IV milyen minőségben van meg? Nem mintha az 1-et meg a 3-at láttam volna. Már megvannak egy ideje, csak nem néztem még meg őket. De a 2-ik már láttam. Nem árt, ha megvan a negyedik is | |
|
| |
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Kedd Szept. 29, 2009 7:43 am | |
| Természetesen mozis,hiszen még csak most mutatták be.Annak ellenére "nagyon jó" minőség,mindent lehet látni és hallani.A film elég brutálisra sikerült,a vége nagyon-nagyon jó lett.Szerintem nemsokára (amikor kiadják) fent lesz aviban és dvd-ben is.Nekem a második rész tetszett (eddig) a legjobban,a harmadik is elég borzalmas,már a jeleneteket tekintve.Én is a másodikat láttam először,aztán az elsőt,a harmadikat és most a negyediket. Hogy szeretnéd? | |
|
| |
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Okt. 02, 2009 2:24 pm | |
| Depeche Mode - 2006 turné Milánó Kisiklottak Carter edző Derült égből fasírt (mozis) Jázmin meséi Nászajánlat (mozis,de tökéletes) New York-i bújócska Egy ágyban az ellenséggel Ha a férfi igazán szeret Queen greatest hits 8,5 gb | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Okt. 02, 2009 2:25 pm | |
| Misi,hogy szeretnéd a Végső állomást? Kiírjam így,vagy ha már fent lesz avi-ban? Küldd el a címed légyszi,jövő héten feladom a lemezeket. | |
|
| |
galanm
Hozzászólások száma : 650 Join date : 2009. Jul. 10. Age : 35
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Okt. 02, 2009 3:34 pm | |
| Akkor a négyet ne írd meg, de ha az 1 megvan DVD-ben, az jöhet. Én is megpróbálom a maradék DVD-ket még megírni neked. Még a 24, meg a LOST van hátra. És akkor én is küldöm őket. | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Okt. 02, 2009 3:59 pm | |
| Csak aviban van meg az összes.Dvd-ben csak azokat a filmeket szedem le,amik nekem tényleg nagyon fontosak.Tudod,helyhiány | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Okt. 16, 2009 12:02 pm | |
| Képlet Nászajánlat Rockhajó Az utolsó ház balra Changing Sides- Gyerekek és egyebek fr. Terminál Mocsok Bereczki-Szinetár 2008 16 utca Barbie és a három muskétás | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Kedd Nov. 24, 2009 11:15 pm | |
| Másnaposok New Moon Pillangóhatás A csúf igazság Szellemekkel suttogó I-II. évad The lost boys Gyilkos elmék I-II.évad Lost I-II-III-IV-V.évad Harper's Island G-force Bruno Harry Potter és a Félvér Herceg Őrültek háza Csingiling I-II Mr.Magorium varázsboltja Sziklák vére Scooby Doo I-II-III | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Dec. 04, 2009 8:50 pm | |
| Görögbe fogadva A bárányok harapnak Légy a holdon Fargo They live - Elpusztíthatatlanok The Spirit - A sikító város A szerv Négy karácsony Véres hétvége A szellemhajó A szerelem hálójában | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szomb. Jan. 30, 2010 8:22 am | |
| The Lost boys (végre megvan!) dvd Az erdő Hasonmás Kisasszonyok The Vampire diaries 11-12 Végső állomás 4 dvd Seholország A kör I-II A nagy mágusok kulisszatitkai Halálos hallgatás Cleopatre fr. musical MÁZS - Szédült világ | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Vas. Feb. 14, 2010 9:05 pm | |
| Apró titkok Genova dvd Dogville Táncfilm Az éjszaka hangjai Up!-Fel! dvd A Lazarus terv dvd Adam feltámadása A sötétség leple Éjféli etetés Bereczki&Szinetár musical koncert Testmatek 1-4 Mostohaapa Isten hozott az Isten háta mögött fr.film Motherhood Hajsza az alagútban Hercegnő védelmi program dvd | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Csüt. Márc. 11, 2010 10:18 pm | |
| Az Arany iránytű dvd Az árva Barbie,a sziget hercegnője Bűn és bűnhődés Fern Gully I-II Mélyben izzó tűz Férfititkok Elvarázsolt kastély dvd Spíler dvd Pokolba taszítva Sherlock Holmes dvd | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Május 21, 2010 9:16 pm | |
| A klastrom titka Az árva Jeff Dunham show Marley és Én Összekutyulva Terhelt Terkel The sentinel The shrink is in Ebadta focista Téli vendég Margó királyné Égető bizonyíték Hold fiai Hét év Tibetben Túl fiatal a halálhoz Könnyek völgye Belső tenger A fegyver két végén A nő fizikai elélvezésének rejtelmei Állj mellém - Stand by me Démoni játék 75 All about Steve Nők Telitalálat Hideg csontok Bazi nagy valentin nap Goya kísértetei Szerelmes Shakespeare Meztelen mennyország Hold Extraordinary measures Nem vénnek való vidék Párizs Vén csontok A hercegnő és a béka Dr. Parnassus képzeletbeli birodalma A szállítmány A doboz | |
|
| |
Zsike
Hozzászólások száma : 194 Join date : 2010. Jan. 02. Age : 32
| |
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szomb. Május 22, 2010 10:51 am | |
| Soha életemben nem töltöttem még fel filmet sehova,fogalmam sincs,hogy kell.Bár azt hiszem,meg kell vágni 100 megásra,becsomizni és talán úgy lehet feltenni valahová.... Ki szoktuk írni egymásnak a filmeket és feladjuk postán. | |
|
| |
Zsike
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Vas. Május 23, 2010 11:54 pm | |
| Szóval Zsu ha nagyon szépen megkérlek kitudod nekem írni és én ezt hogy háláljam meg ? Nah de ha igen akkor irj privát üzenetet és elküldöm a címet meg minden. Mert én letöltöttem de csúszik a felírat és néha olyan akdozva játsza le mindegy probláms ez nekem .. de viszont fuha nagyon szerlmes vagyok a filmbe | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Hétf. Május 24, 2010 9:51 am | |
| Ki fogom írni,de most elfogytak a lemezeim.Válassz még hozzá mást,mert avi-ban van és ráfér még valami a lemezre.Ennek 1,4 gb a mérete. | |
|
| |
Zsike
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Május 28, 2010 3:21 pm | |
| A velencei kalmár ez az amiben szintén a Joseph Fiennes van? Mert ha igen akkor az legyen majd a másik film ha nem akkor próbálok választani mást:) | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Pént. Május 28, 2010 5:44 pm | |
| Igen,ez az.Majd megnézem a méretét,mert az is biztos,hogy avi és szerintem így még valami ráfér. | |
|
| |
Csibebaba
Hozzászólások száma : 464 Join date : 2009. Jul. 08. Age : 33
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Vas. Júl. 04, 2010 2:57 pm | |
| Zsu!!! A Dracula c. film, ami megvan neked, az az Anthony Hopkins, Winona Ryder, Gary Oldman verzió??? Ha igen, akkor lenne itt egy kérés... | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Hétf. Júl. 05, 2010 11:01 am | |
| Igen,ez az! Nagyon nehezen szereztem meg és azóta is féltve őrzöm! Azt hiszem,az is avi.Zsike,nem választottál még filmet a többihez... Barbi,szerintem te is nézzél még,a dvd-hez ált. oda írom,hogy dvd,persze nem mindig.Most nincs egy darab lemezem sem,kb. hónap közepe felé lesz. | |
|
| |
Csibebaba
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Szer. Júl. 07, 2010 5:53 pm | |
| Nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, de az avi, az ugye az, ami divx lemezen van? És nem emlékszem, hogy az Álmosvölgy legendáját elküldted már? Vagy csak úgy emlékeztem? Na mindegy. | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Csüt. Júl. 08, 2010 8:56 am | |
| Igen,az az avi.Az Álmosvölgyről nem úgy volt,hogy megírom Ritunak,te meg elkéred tőle? Nem emlékszem pontosan.De természetesen rá tudom írni,a lemezedre. Hónap közepe felé fogok lemezeket venni,akkor majd kiírom. | |
|
| |
Csibebaba
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Csüt. Júl. 08, 2010 9:47 am | |
| Jó, majd megkérdezem Ritától. Köszi. Egyébként nagyon ijesztő a film?? Láttam azt a részt, amikor Lucy-t meglátják a kisgyerek vérét szíva, és visszaszorítják a koporsóba, és az a rész elég undorító... | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu Csüt. Júl. 08, 2010 10:10 pm | |
| Számomra semmi borzalmas sincs benne....elég sokszor láttam már,először talán kb. 15-16 éve és akkor sem viszolyogtam tőle.Nekem tetszett,de lehet,hogy csak elfogult vagyok vele. Láttad már a musicalt Brunoval? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Filmjeim - Zsu | |
| |
|
| |
| Filmjeim - Zsu | |
|