Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Gamer - Játék a végsőkig Pént. Szept. 25, 2009 8:29 am | |
| Gamer - Játék a végsőkigA "GAMER" egy nagy lélegzetvételű akció-thriller, amit a közeljövőbe helyeztek az alkotók, amikor is a játékvilág és szórakoztatás egy rémítő új hibriddé fejlődik. Az emberek tömegével irányítanak más embereket, sok játékosból álló (multi-palyer) online játékok keretén belül: emberek játszanak emberekkel…örökre. A GAMER motorja és lelke az elme-irányítás-technológia, ami ebben a korban jelentősen elterjedt, az ellentmondásos játékok hátterében, a teremtője, Ken Castle visszavonult milliárdos, (Michael C Hall) áll. Castle, legújabb agyszüleménye, egy újabb játékmód, az FPS (first-person shooter, a játék lényege, hogy egy karakterrel kell részt venni a történetben, de nem egy egész alakos felépítésben vagyunk, hanem, mintha a saját szemünkkel látnánk a cselekményt, belső nézetből. A legtöbb esetben online játékoknál közkedvelt, több ember egymás ellen, egyesével, vagy csapatokba verődve. Ez a játékmód lehetővé teszi, hogy több millió ember kiélhesse állati gyilkolási vágyát, világméretű nézőközönség előtt, élő egyenes adásban. Avatároknak élő rabokat használnak, akikkel azok halálukig küzdenek. (Avatár, vagy avatar - Egy indiai vallásból származik a kifejezés: A hinduizmusban az avatár egy Halhatatlan Lény inkarnációja (megtestesülése), vagy magáé a Legfelsőbb Lényé. A szanszkrit Avatāra szóból ered, amelynek jelentése „földreszállás”, mint ahogy rendszerint a halandó világba való leereszkedést is jelent valamilyen különleges céllal. Míg az internet esetében mi ezt apró képek,ikonok formájában, magunk helyettesítése és azonosíthatósága miatt használjuk, az FPS játékokban, a kiválasztott karaktereket nevezik így.) A hazai bemutatásról eddig két dátumot olvastam: okt.29 és nov.5. Egyszer csak ideér. | |
|
Csibebaba
Hozzászólások száma : 464 Join date : 2009. Jul. 08. Age : 33
| Tárgy: Re: Gamer - Játék a végsőkig Pént. Szept. 25, 2009 11:50 am | |
| GERRY!!!!!!!!!!! Na ez az a film, amit tutira nem hagyhatok ki!!!! Rita, gyerünk a moziba nyáladzani!!!! :haha: | |
|
Rita Admin
Hozzászólások száma : 1005 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 33 Tartózkodási hely : Gyöngyös
| Tárgy: Re: Gamer - Játék a végsőkig Pént. Szept. 25, 2009 1:05 pm | |
| Csütörtök, este már kezdhetjük a nyáladzást a The Ugly truth alatt, amit őszinte örörmömre NEM SZINKRONIZÁLTAK LE! | |
|
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Gamer - Játék a végsőkig Pént. Szept. 25, 2009 6:00 pm | |
| Igen,ezt a filmet én is szívesen megnéztem volna a moziünnep alatt,de valamiért mégsem tették be.Pedig úgy volt. A galádok!!!!!! | |
|
Zsike
Hozzászólások száma : 194 Join date : 2010. Jan. 02. Age : 32
| Tárgy: Re: Gamer - Játék a végsőkig Pént. Május 07, 2010 5:32 pm | |
| Nem rég néztem meg. Nekem nagyon tetszett (vajon miért (KIért)) <3 Bár remélem sohnem lesz ilyen a világ legalább is amíg én élek ... | |
|
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Gamer - Játék a végsőkig Csüt. Jún. 03, 2010 8:05 am | |
| Előreláthatólag szeptemberben jelenik meg. Végre! | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Gamer - Játék a végsőkig | |
| |
|