Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Bonneetoile - Zsu Szomb. Júl. 04, 2009 3:36 pm | |
| A nevem Zsu.Csak így röviden.Szendehelyen lakom és van 3 gyermekem.A nagyobbik lányom Enca 16,,a fiam 9,a kislányom pedig 8 éves.Tudom,nem vagyok veletek egykorú pipi,de hát a zene kortalan!Nem igaz? Jelenleg nem dolgozom,itthon vagyok,mint főállású anya.Azelőtt vendéglátós voltam,dolgoztam úgy pizzériában,mint I.o étteremben.Mixervizsgám is van.Én még oroszt tanultam,amiből kitűnő voltam,de hol van az már..!Annak már 18 éve.Tanultam németül 2 évig,(de minek,úúúúúúútálom, itthon olaszul,angolul,eszperantóul,és most a francia van a soron.(Egy nyelvet sem beszélek,sajna) Kb. 6 éve,amikor meghallottam a rádióban a Les rois du monde-ot,azt hittem megáll a szívem.Még ilyen szart,bocs! kakit,sose hallottam.Aztán még egyszer,még egyszer,meg még egyszer,és utána azt kértem névnapomra.Innen a francia zene és musicalek iránti elkötelezettségem.Két évig aludtam el úgy,hogy a fülemen volt a hallgató,ment a zene,reggel meg kikapcsoltam.Aztán jött a Notre Dame de Paris.(Érdekesség:azt se tudtam,mi fán terem,Tom Ross-ról kerestünk képeket,cikkeket majd találtam róla egy vidit,ahol a Déchire-t énekli.Megnéztem,melyik darabból van,rákerestem,kiadta Fiorival.Azóta bámulom.)Majd a Le roi soleil és ez húzta magával a többit:Les dix commandements,Autant en emporte le vent,Les enfants du soleil,Belles,belles,belles,Dracula stb.És persze minden ami Pelletier - nekem abszolút ő a favorit - ,Garou,Fiori,Voisin,Pagny,Levi,Moire,Maé,Pelchat,Berghella,Cossette.Hát,ennyi röviden(ezzel übereltem önmagam!)rólam és a franciáról. | |
|