színes, feliratos, amerikai filmdráma, 140 perc, 2010 Dolby Surround
rendező: Ryan Murphy forgatókönyvíró: Ryan Murphy, Jennifer Salt zeneszerző: Dario Marianelli operatőr: Robert Richardson producer: Dede Gardner executive producer: Brad Pitt vágó: Bradley Buecker
szereplő(k): Julia Roberts (Elizabeth Gilbert) James Franco (David) Javier Bardem (Felipe) Billy Crudup (Steven) Richard Jenkins (Richard)
Mindene megvolt, amire a modern nőnek szüksége lehet: férj, ház, karrier, belátható távlatok - ám Liz Gilbert (Julia Roberts) rájön, hogy egyikre sem vágyik. Arról viszont fogalma sincs, hogy mire van szüksége igazán. Egy csúnya válás után egy váratlan döntéssel elhagyja addigi élete biztonságos kereteit, és hosszú útra indul, hogy teste és lelke is megkapja, amire igazán vágyik. Utazásai során Olaszországban felfedezi az evés őszinte örömét, Indiában megismeri az ima erejét és végül Balin váratlanul átélheti a belső békét és az igaz szerelemmel járó kiegyensúlyozottságot.
Nekem speciel nagyon tetszett, bár néhány netes véleményt olvasva ezzel nem mindenki volt így. Szerintem aranyos film, vannak benne jó poénok, szép tájak és megismerhetünk belőle más kultúrákat is. Néhol pedig igen megható is volt. Julia Roberts pedig itt is megmutatta, hogy jó színésznő, bár az általa alakított karakter elég unszimpatikus volt néha és idegesítő.
Egyszóval én csak ajánlani tudom, szerintem mindenképpen nézzétek meg!!
Trailer:
Képek:
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
Rengeteg helyen láttam már hirdetni a filmet,a könyvet is nagyon nyomják.Belekukkantunk.. Javier Bardem-et egyre jobban imádom,mostanában nagyon rákattantam a filmjeire.Ezt a Roberts nyányt viszont nem nagyon csipázom...
Christophe
Hozzászólások száma : 844 Join date : 2009. Jul. 06. Age : 35