| Tudorok | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Rita Admin
Hozzászólások száma : 1005 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 33 Tartózkodási hely : Gyöngyös
| Tárgy: Tudorok Hétf. Jún. 14, 2010 6:54 pm | |
| Szenvedély, becsvágy és árulás mozgatja e lenyűgöző történelmi drámát, mely VIII. Henrik hírhedt 40 éves uralmának korai éveit dolgozza fel. Az ifjú király 19 évesen kerül a trónra. Az állami ügyek kevésbé érdeklik, így a hivatalos dolgok a hatalomittas Thomas Wolsey kardinálisra maradnak, miközben az angol uralkodó saját vágyainak beteljesítésén dolgozik. A VIII. Henrik belső köreibe tartozók számára - melybe Wolsey kardinális, az uralkodó második felesége, Boleyn Anna, a katolikus mártír Mórus Tamás, és Norfolk hercege is beletartozik - a legnehezebb feladat az önző király kegyeiben maradni. Most ez a kedvenc sorozatom!!! Eszméletlen, a jelmezek, a zene, a színészek... csodálatos. Persze csak azoknak ajánlom, akik nem prűdek, mert hát na... elég sokszor "kettyintenek"... | |
|
| |
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Tudorok Kedd Jún. 15, 2010 5:52 am | |
| Nekem megvan lemezen,de bevallom őszintén,annyit láttam belőle,mikor a szolga kiveri a király f.... az elején,megtörli,feláll,fejethajt majd elmegy...Ezen teljesen elképedtem és kikapcsoltam.Biztos,megfogom nézni,de még várat magára egy kicsit. | |
|
| |
Christophe
Hozzászólások száma : 844 Join date : 2009. Jul. 06. Age : 35
| Tárgy: Re: Tudorok Kedd Jún. 15, 2010 2:49 pm | |
| oo
Na jó, akkor azt hiszem, én ettől távol maradok! | |
|
| |
Rita Admin
Hozzászólások száma : 1005 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 33 Tartózkodási hely : Gyöngyös
| Tárgy: Re: Tudorok Kedd Jún. 15, 2010 7:07 pm | |
| | |
|
| |
galanm
Hozzászólások száma : 650 Join date : 2009. Jul. 10. Age : 35
| Tárgy: Re: Tudorok Kedd Jún. 15, 2010 7:23 pm | |
| Ha már ilyen történelmi sorozat, akkor a Spartacus is hasonló Láttam az első részét annak, de nem igazán jött be És hogy ne legyek teljesen off: Tudorokat még nem láttam. | |
|
| |
Christophe
Hozzászólások száma : 844 Join date : 2009. Jul. 06. Age : 35
| Tárgy: Re: Tudorok Kedd Jún. 15, 2010 7:37 pm | |
| Hát nem tudom. Először be akartam próbálni, mert ha jól tudom, ebben volt benne Callum Blue. Aztán csak valami egy évadig, szóval nem végig. Utána hallottam, hogy történelmileg nem pontos. Most meg ez. Szóval inkább hagyom . | |
|
| |
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Tudorok Kedd Jún. 15, 2010 7:45 pm | |
| A Spartacus első részéről én is azt hallottam,hogy nem az igazi,de a második részétől kezdve állítólag nagyon jó.Az utolsó része most ment le és a fórumokon azt írják,hogy eszméletlenül! jó lett... | |
|
| |
Csibebaba
Hozzászólások száma : 464 Join date : 2009. Jul. 08. Age : 33
| Tárgy: Re: Tudorok Szer. Jún. 16, 2010 5:37 pm | |
| Ha a Goran Visnjices Spartacusról beszélünk, akkor az iszonyat jóó!!! Nekem nagyon tetszett. | |
|
| |
Bonneetoile Admin
| Tárgy: Re: Tudorok Szer. Jún. 16, 2010 6:16 pm | |
| Nem,ez nem film,hanem sorozat. Spartacus: blood and sand Azért az elég gáz,hogy a csajnak a plasztikázás után elfelejtették lejjebb tenni a mellbimbóját!! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Tudorok | |
| |
|
| |
| Tudorok | |
|