Royal4
Hozzászólások száma : 656 Join date : 2009. Jul. 28. Age : 40 Tartózkodási hely : Gödöllő
| Tárgy: Így neveld a sárkányodat Hétf. Márc. 29, 2010 6:29 pm | |
| Így neveld a sárkányodat (How to Train Your Dragon) (színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film, 92 perc, 2010) Rendező: Dean Deblois Chris Sanders Főszereplő(k): Jay Baruchel További adatok: Stáblista, linkek Tartalom: A DreamWorks legújabb animációs kaland-vígjátéka Cressida Cowell sikerkönyve alapján készült, és melák viking harcosok és vad sárkányok világába röppenti nézőit. A történet középpontjában egy viking tinédzser áll, aki Berk szigetén él, ahol a sárkányokkal való küzdelem a mindennapi élet része. Elérkezik a beavatás ideje, amikor hősünk bizonyíthatja rátermettségét törzsének és apjának. Ám amikor találkozik egy sebesült sárkánnyal, és végül összebarátkozik vele, a kis "sárkányölő" világa a feje tetejére áll. https://www.youtube.com/watch?v=LyvjPGhhWeE | |
|
Rita Admin
Hozzászólások száma : 1005 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 33 Tartózkodási hely : Gyöngyös
| Tárgy: Re: Így neveld a sárkányodat Hétf. Márc. 29, 2010 6:37 pm | |
| Láttam a trailerét az Alice előtt. Jónak tűnik cuki | |
|
Royal4
Hozzászólások száma : 656 Join date : 2009. Jul. 28. Age : 40 Tartózkodási hely : Gödöllő
| Tárgy: Re: Így neveld a sárkányodat Szomb. Nov. 06, 2010 5:43 pm | |
| Na ma megnéztem ezt az animációs filmet, és nagyon tetszett, nagyon jó alkotás! A vége majdnem happy end, de többet nem mondok, főleg annak aki még nem látta, mert érdemes megnézni! | |
|
galanm
Hozzászólások száma : 650 Join date : 2009. Jul. 10. Age : 35
| Tárgy: Re: Így neveld a sárkányodat Szer. Nov. 10, 2010 9:26 pm | |
| Most néztem meg és tetszett nekem is Jó kis film volt. | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Így neveld a sárkányodat | |
| |
|