Tárgy: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Szomb. Jan. 02, 2010 4:05 pm
Cléopâtre La dernière reine d'Égypte - Kleopátra Egyiptom utolsó királynője
Szereplők:
Sofia Essaidi - Cleopatre
Mehdi Kerkouche - Ptolémée
Christopher Stills - Jules César
Florian Etienne - Marc Antoine
Amélie Piovoso - Octavie
Dominique Magloire - Charmion
Mickaël Trodoux - Octave
Dvd reklám
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
Tárgy: Re: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Vas. Jan. 31, 2010 2:21 pm
Csak eljutottam odáig,hogy végre ez is meglegyen.Már csak meg kéne nézni..
Rita Admin
Hozzászólások száma : 1005 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 33 Tartózkodási hely : Gyöngyös
Tárgy: Re: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Vas. Jan. 31, 2010 4:02 pm
szintén...
Rita Admin
Hozzászólások száma : 1005 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 33 Tartózkodási hely : Gyöngyös
Tárgy: Re: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Csüt. Feb. 04, 2010 6:23 pm
Jaj, nézd meg!!!! Én előbb végeztem vele, és nagyon tetszett. A számok.... van egy két jó, de igazából a látvány viszi a pálmát. Meg Sofia Essaidi. Biztos vagyok benne, h Cleopátra ilyen volt!!!
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
Tárgy: Re: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Csüt. Feb. 04, 2010 9:44 pm
Február elsején néztük meg Encával,már akartam írni neked,hogy minél előbb nézd meg,mert gyönyörű a látvány! Mondtam is,hogy ahhoz képest,hogy a Rómeó mekkora sláger meg reklám volt,ezek az újabb musicalek látványilag sokkal-sokkal többet adnak,mint az.Nekem is nagyon tetszett.Addig nem akarom megírni,amíg nincs hozzá szövegem,úgyhogy ha valaki rálelne a musical szövegére,linkelje be legyen szíves.
Bonneetoile Admin
Tárgy: Re: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Vas. Feb. 14, 2010 8:55 am
Bien apres l'au-dela:
Une autre vie:
Femme d'aujourd' hui:
L'accord:
Main dans la main:
[youtube]
A hozzászólást Bonneetoile összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 14, 2010 9:16 am-kor.
Bonneetoile Admin
Tárgy: Re: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Vas. Feb. 14, 2010 9:15 am
Tárgy: Re: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Vas. Feb. 14, 2010 11:16 am
Láttad az Elfújta a szelet??? Ő volt benne a Mama.
Most megnéztem másodjára is, anyummal. Annyira jóóóóó!
(Zsu: mi ez a Julie-s blend??? )
Bonneetoile Admin
Tárgy: Re: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Vas. Feb. 14, 2010 1:50 pm
Igen láttam,én is úgy gondoltam,hogy ő az,de Enca váltig megakart győzni róla,hogy nem ő... Van valami kifogásod a blendem ellen? Talán nem tetszik? Írj a szerkesztőnek aki alkotta,ott tegyél panaszt...... Azért ez,mert ez az egyik legkedvesebb blendem,amit ráadásul egy remek csajszi készített..
Zsike
Hozzászólások száma : 194 Join date : 2010. Jan. 02. Age : 32
Tárgy: Re: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Vas. Feb. 14, 2010 2:23 pm
Tárgy: Re: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Vas. Feb. 14, 2010 4:12 pm
Köszönöm, de drága vagy!!! Am. ezt én is nagyon szeretem..
szini
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2010. Apr. 25.
Tárgy: Re: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Hétf. Ápr. 26, 2010 1:30 am
Ez egy elég jól sikerült musical. És azért mondom, hogy elég jól. Mert röhejes, hogy miyen fiatal színészek játszák mondjuk Ceasert, vagy Marcus Antoniust. És akkor a szenátusról ne is beszéljünk (ahová alapból kellett egy életkor, hogy vki tag legyen) Ceaser 56 évesen halt meg. Marcus Antonius 53 évesen halt meg.
Amúgy én tudom mi okozhatja ezt a dolgot, így eladhatod, hisz a tinik, és a fiatalabb lányok két 40-50 éves pacákért biztos nem nézné meg a darabot. Mondjuk hozzám, nagyon közel a történelem. Ezért sem tudok elsiklani efölött. Ha vmit csinálunk, csináljuk hűen. Mert megértem, hogy mondjuk Júliát nem 14 éves lányok játsszák. De itt azért fordított a helyzet, hisz idősebb szereplőkről van szó.
Zsike
Hozzászólások száma : 194 Join date : 2010. Jan. 02. Age : 32
Tárgy: Re: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Hétf. Ápr. 26, 2010 9:53 pm
szini írta:
Ez egy elég jól sikerült musical. És azért mondom, hogy elég jól. Mert röhejes, hogy miyen fiatal színészek játszák mondjuk Ceasert, vagy Marcus Antoniust. És akkor a szenátusról ne is beszéljünk (ahová alapból kellett egy életkor, hogy vki tag legyen) Ceaser 56 évesen halt meg. Marcus Antonius 53 évesen halt meg.
Amúgy én tudom mi okozhatja ezt a dolgot, így eladhatod, hisz a tinik, és a fiatalabb lányok két 40-50 éves pacákért biztos nem nézné meg a darabot. Mondjuk hozzám, nagyon közel a történelem. Ezért sem tudok elsiklani efölött. Ha vmit csinálunk, csináljuk hűen. Mert megértem, hogy mondjuk Júliát nem 14 éves lányok játsszák. De itt azért fordított a helyzet, hisz idősebb szereplőkről van szó.
Ebben teljesen igazad van!!! ( de én mint fiatal nagyon örülök, hogy CHRIS és Florian alakítja Ceasert és M.Antoniust. Jobb őket nézni mint két 50 éves pacákot : )
szini
Hozzászólások száma : 55 Join date : 2010. Apr. 25.
Tárgy: Re: Cléopâtre La dernière reine d'Égypte Hétf. Ápr. 26, 2010 10:01 pm
Zsike írta:
szini írta:
Ebben teljesen igazad van!!! ( de én mint fiatal nagyon örülök, hogy CHRIS és Florian alakítja Ceasert és M.Antoniust. Jobb őket nézni mint két 50 éves pacákot : )
Pontosan ezt mondtam, csak hogy ez nem arról szól, hogy jobb e nézni vagy sem. Ez a dolog nem szépségről szól, hanem a valóságról. Én pl. imádom Ronaldinhot, mert nagyon jó focista. Az hogy hogy néz ki, más kérdés, mondjuk ez engem alapból nem érdekel, hisz hetero férfi vagyok. A példa lényege, az hogy a tudás számít.