Fete de la musique - 2010 Christophe Maé - Je me lache
Christophe Maé - Fête de la Musique - No woman no cry
Ezek a tegnapi zene ünnepén készültek és én haldoklom Christophetól, hogy énekel már meg pattog és minden egyes embert utálok akik ott vannak!! :'( jah és az a kislány aki ráugrik ill. csak átöleli, hogy gondolja, hogy oda megy az én szerelmemhez borzasztóak ezek a francia lányok
A hozzászólást Zsike összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 23, 2010 11:38 pm-kor.
Rita Admin
Hozzászólások száma : 1005 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 33 Tartózkodási hely : Gyöngyös
Tárgy: Re: Christophe Maé Szer. Jún. 23, 2010 11:50 am
A Je me lache-t nagyon jól énekelte, nekem a No woman no cry nem igazán tetszett, de biztosan csak a csaj miatt. Rájöttem hogy ezt a Zene ünnepét nekem találták ki!!!!!
Csibebaba
Hozzászólások száma : 464 Join date : 2009. Jul. 08. Age : 33
Én anno pont ilyenkor voltam kint Párizsban, és emlékszem a Zene ünnepére is. Néztük a tévében (és asszem láttam Julie-t a tévében) meg élőben is láttunk egy-két koncertet.
Christophe
Hozzászólások száma : 844 Join date : 2009. Jul. 06. Age : 35
Én youtuberól szedtem le nekem tetszik az a minőség Azt feltölthetem am facebookon bejelöltem/ek pár Máés oldalt meg rajongó/t majd írok nekik,h ha meg van CD -ről küldjék el.
Zsike
Hozzászólások száma : 194 Join date : 2010. Jan. 02. Age : 32
Nekem is így van meg, de ez túl halk . Azért köszi .
Zsike
Tárgy: Re: Christophe Maé Hétf. Aug. 23, 2010 6:16 pm
Dal Christopheról!!!
Christophe
Tárgy: Re: Christophe Maé Hétf. Aug. 23, 2010 6:58 pm
Hát francia legyek, ha értem a szöveget, de nekem ez nem épp dicsőítésnek tűnik ! (Nekem az jut erről eszembe, amikor az On S'Attache egy részére csináltak egy "paródiát").
Zsike
Tárgy: Re: Christophe Maé Hétf. Aug. 23, 2010 8:33 pm
Szerintem arról szól, hogy a pasinak nem tetszik, hogy a lányok annyira oda vannak Christopheért vagy nem tudom hátha egyik kedves franciául tudó fórum tag leírja, h miről énekelnek :$ <3
Christophe
Tárgy: Re: Christophe Maé Hétf. Aug. 23, 2010 8:57 pm
Ebben igazad van, és épp ezért parodizálja (szerintem). Amúgy ja, ha valaki fordítana, annak örök hálával tartoznék .
Zsike
Nincsmit tulajdonképpen Ritának kell megköszönni ha nem rakja ki facebookra akkor jóval később fedezem fel Amúgy azt beszéltük barátnőmmel facebookon, hogy vajon ez Carpentras? Mondjuk szerintem igen bár én még ugye nem voltam ott b.nőm meg mondta, hogy volt a környéken és az egész olyan stílusú.
Rita Admin
Hozzászólások száma : 1005 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 33 Tartózkodási hely : Gyöngyös
'Pour ce qui est du clip "La rumeur", il a bel et bien été tourné à Londres le 20 décembre 2010.' Google fordító szerint december 20-án Londonban forgatott klipet Christophe. Hát remélem igaz! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Tournée de Christophe Maé avec D'glingue: https://www.youtube.com/watch?v=4zLkJH_s7lg
Zsike