musique
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

musique

Egy fórum a francia zenéről... magyaroknak.

KezdőlapKezdőlap  GalleryGallery  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Attila - Isten ostora

Go down 
5 posters
SzerzőÜzenet
Bonneetoile
Admin
Bonneetoile

Hozzászólások száma : 1727

Attila - Isten ostora Empty
TémanyitásTárgy: Attila - Isten ostora   Attila - Isten ostora EmptyHétf. Ápr. 26, 2010 6:22 pm

Eredeti cím: Attila
Bemutató (USA): 2001. január 30. (TV-premier)
Magyar cím: Attila, Isten ostora
Magyar bemutató: 2006. március 21. (TV-premier)
DVD megjelenés (HUN): 2010. május 20.
Műfaj: Dráma, Kaland, Történelmi
Rendező: Dick Lowry
Forgatókönyvíró: Robert Cochran
Szereplők: Gerard Butler, Powers Boothe, Simmone Mackinnon, Reg Rogers, Alice Krige, Kirsty Mitchell, Tommy Flanagan, Tim Curry
Filmstúdió: Universal Pictures/USA Network

Időszámításunk szerint a IV. században egy harcos nomád nép jelent meg a Római Birodalom határán, ők voltak a hunok. Élükön pedig a kiemelkedő hadvezér, Attila (Gerard Butler) állt. A korán árvaságra jutott Attilát egész életében egyetlen egy cél vezérelte: irányítani akarta az egész világot, és ehhez megvoltak a megfelelő képességei. Azon kevés legendás vezérek egyike volt, aki megszállottságával, elkötelezettségével és küldetéstudatával saját képére formálta a történelmet. A nyugati kultúrában és hagyományban Attilát “Az Isten ostora”-ként ismerik, majd neve a barbarizmus és a kegyetlenség szinonimájává vált.

Kb. 10 évvel ezelőtt láttam először,azóta már többször is megnéztem.Nagyon vártam már,hogy kitűnő minőségben is meglegyen.Hát most meglesz! Smile
Ritu,te is láttad már egy párszor,neeeem?? Smile

Attila - Isten ostora Attila_dvd

Attila - Isten ostora Sjm_s_attila_gb03

Attila - Isten ostora Attila1-1

A hozzászólást Bonneetoile összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 26, 2010 6:25 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Csibebaba

Csibebaba

Hozzászólások száma : 464

TémanyitásTárgy: Re: Attila - Isten ostora   Attila - Isten ostora EmptyHétf. Ápr. 26, 2010 6:24 pm

Geeeeeeeryyyyyy!!!!! cheese cheese love love
Erre csak ennyit mondok Very Happy
Zsike

Zsike

Hozzászólások száma : 194

TémanyitásTárgy: Re: Attila - Isten ostora   Attila - Isten ostora EmptyHétf. Ápr. 26, 2010 9:32 pm

Hűha ezt meg kell néznem Very Happy
Bonneetoile
Admin
Bonneetoile

Hozzászólások száma : 1727

TémanyitásTárgy: Re: Attila - Isten ostora   Attila - Isten ostora EmptyHétf. Ápr. 26, 2010 9:43 pm

Komolyan nem láttad még??? Pedig nem mostani film... Nem gondoltam volna,hogy van itt valaki,aki még nem látta.....Bár nem egy könnyen beszerezhető film,torrenten is csak mostanában lehet megtalálni.Nekem tetszett,tényleg jó.Ha nem Gerry játszaná,akkor is jó lenne a történet,úgyhogy azt kell mondjam,ez a film nem miatta jó,hanem mert jól van megírva.
Zsike

Zsike

Hozzászólások száma : 194

TémanyitásTárgy: Re: Attila - Isten ostora   Attila - Isten ostora EmptyHétf. Ápr. 26, 2010 9:55 pm

Mindjárt meg is keresem a neten és pótolom hiányosságomat :$ Smile
Rita
Admin
Rita

Hozzászólások száma : 1005

TémanyitásTárgy: Re: Attila - Isten ostora   Attila - Isten ostora EmptyHétf. Ápr. 26, 2010 10:21 pm

Húúú, ez a film nagyon tetszett... Gerry erényeit sokszor mutogatják a filmben... Very Happy Very Happy Very Happy
http://musique.heavenforum.com
Royal4

Royal4

Hozzászólások száma : 656

TémanyitásTárgy: Re: Attila - Isten ostora   Attila - Isten ostora EmptyKedd Ápr. 27, 2010 6:52 pm

Ha jól emlékszem, még a TV2 adta, és nekem is tetszett! Smile Persze azért láttam nála jobb történelmi filmet is! Smile
http://www.myspace.com/tantoandras
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Attila - Isten ostora   Attila - Isten ostora Empty

Attila - Isten ostora
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
musique :: Egyéb... :: Filmajánló-
Ugrás: