Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Attila - Isten ostora Hétf. Ápr. 26, 2010 6:22 pm | |
| Eredeti cím: Attila Bemutató (USA): 2001. január 30. (TV-premier) Magyar cím: Attila, Isten ostora Magyar bemutató: 2006. március 21. (TV-premier) DVD megjelenés (HUN): 2010. május 20. Műfaj: Dráma, Kaland, Történelmi Rendező: Dick Lowry Forgatókönyvíró: Robert Cochran Szereplők: Gerard Butler, Powers Boothe, Simmone Mackinnon, Reg Rogers, Alice Krige, Kirsty Mitchell, Tommy Flanagan, Tim Curry Filmstúdió: Universal Pictures/USA Network Időszámításunk szerint a IV. században egy harcos nomád nép jelent meg a Római Birodalom határán, ők voltak a hunok. Élükön pedig a kiemelkedő hadvezér, Attila (Gerard Butler) állt. A korán árvaságra jutott Attilát egész életében egyetlen egy cél vezérelte: irányítani akarta az egész világot, és ehhez megvoltak a megfelelő képességei. Azon kevés legendás vezérek egyike volt, aki megszállottságával, elkötelezettségével és küldetéstudatával saját képére formálta a történelmet. A nyugati kultúrában és hagyományban Attilát “Az Isten ostora”-ként ismerik, majd neve a barbarizmus és a kegyetlenség szinonimájává vált. Kb. 10 évvel ezelőtt láttam először,azóta már többször is megnéztem.Nagyon vártam már,hogy kitűnő minőségben is meglegyen.Hát most meglesz! Ritu,te is láttad már egy párszor,neeeem??
A hozzászólást Bonneetoile összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 26, 2010 6:25 pm-kor. | |
|
Csibebaba
Hozzászólások száma : 464 Join date : 2009. Jul. 08. Age : 33
| Tárgy: Re: Attila - Isten ostora Hétf. Ápr. 26, 2010 6:24 pm | |
| Geeeeeeeryyyyyy!!!!! love love Erre csak ennyit mondok | |
|
Zsike
Hozzászólások száma : 194 Join date : 2010. Jan. 02. Age : 31
| Tárgy: Re: Attila - Isten ostora Hétf. Ápr. 26, 2010 9:32 pm | |
| Hűha ezt meg kell néznem | |
|
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: Attila - Isten ostora Hétf. Ápr. 26, 2010 9:43 pm | |
| Komolyan nem láttad még??? Pedig nem mostani film... Nem gondoltam volna,hogy van itt valaki,aki még nem látta.....Bár nem egy könnyen beszerezhető film,torrenten is csak mostanában lehet megtalálni.Nekem tetszett,tényleg jó.Ha nem Gerry játszaná,akkor is jó lenne a történet,úgyhogy azt kell mondjam,ez a film nem miatta jó,hanem mert jól van megírva. | |
|
Zsike
Hozzászólások száma : 194 Join date : 2010. Jan. 02. Age : 31
| Tárgy: Re: Attila - Isten ostora Hétf. Ápr. 26, 2010 9:55 pm | |
| Mindjárt meg is keresem a neten és pótolom hiányosságomat :$ | |
|
Rita Admin
Hozzászólások száma : 1005 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 33 Tartózkodási hely : Gyöngyös
| Tárgy: Re: Attila - Isten ostora Hétf. Ápr. 26, 2010 10:21 pm | |
| | |
|
Royal4
Hozzászólások száma : 656 Join date : 2009. Jul. 28. Age : 40 Tartózkodási hely : Gödöllő
| Tárgy: Re: Attila - Isten ostora Kedd Ápr. 27, 2010 6:52 pm | |
| Ha jól emlékszem, még a TV2 adta, és nekem is tetszett! Persze azért láttam nála jobb történelmi filmet is! | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Attila - Isten ostora | |
| |
|