musique
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

musique

Egy fórum a francia zenéről... magyaroknak.

KezdőlapKezdőlap  GalleryGallery  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Mélyben izzó tűz

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Bonneetoile
Admin
Bonneetoile

Hozzászólások száma : 1727

Mélyben izzó tűz Empty
TémanyitásTárgy: Mélyben izzó tűz   Mélyben izzó tűz EmptyKedd Márc. 02, 2010 9:13 am

Ádi,csak neked! Very Happy

Eredeti cím: Fire From Below
Bemutató (USA):
Magyar cím: Mélyben izzó tűz
Magyar bemutató: 2010. március 4. (DVD-premier)
Műfaj: Kaland, Katasztrófa
Rendező: Andrew Stevens, Jim Wynorski
Forgatókönyvíró: Andrew Stevens, Jim Wynorski, William Langlois
Szereplők: Kevin Sorbo, Maeghan Albach, Alex Cord, Pattie Crawford, Jim Dougherty, Gigi Erneta, Sue Evans
Filmstúdió: Black Chrome Productions

Egy barlangban kutató bányászcsapat nagy tisztaságú lítiumot talál. Megbízójuk parancsára a felszínre hozzák a fémet, mely lángra lobban, ahogyan víz éri, így hatalmas pusztulást okoz a vidéken. A közelgő katasztrófát csak egy elszánt szeizmográfus, Jake Denning (Kevin Sorbo) és menyasszonya tudják megállítani.

Még nem láttam,de azt hiszem,ahogy fent lesz leszedem.Egy esélyt Kevin Sorbo is megérdemel.... Smile

Mélyben izzó tűz Melyben_izzo_tuz_dvd

A hozzászólást Bonneetoile összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 02, 2010 5:50 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Christophe

Christophe

Hozzászólások száma : 844

Mélyben izzó tűz Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mélyben izzó tűz   Mélyben izzó tűz EmptyKedd Márc. 02, 2010 4:05 pm

Nem szeretem a katasztrófa filmeket, de ezt akkor lehet, hogy megnézem én is. Amúgy meg mi az, hogy a filmben még csak menyasszonya van, mikor már rég nincs abban a korban?? Amúgy én a Herkules miatt szerettem meg még gyerekként, szóval szerintem érthető, hogy nagy kedvencem Smile .
Bonneetoile
Admin
Bonneetoile

Hozzászólások száma : 1727

Mélyben izzó tűz Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mélyben izzó tűz   Mélyben izzó tűz EmptyKedd Márc. 02, 2010 5:52 pm

Hmm,attól mert valaki már benne van a korban még nem feltétlenül házas.Vannak későn érő típusok is,pl. George Clooney...
Az is lehet,hogy már volt nős,csak elvált és a következő nőcit még csak eljegyezte,így a menyasszonya.Tényleg ez a legfőbb problémád????
Very Happy Very Happy Very Happy
Christophe

Christophe

Hozzászólások száma : 844

Mélyben izzó tűz Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mélyben izzó tűz   Mélyben izzó tűz EmptyKedd Márc. 02, 2010 6:33 pm

Azután, hogy megnéztem az imdb-n az értékelését, már az a problémám. Lehet, mégsem kéne megnézni! Sad Amúgy szerintem egyértelműen a Herkules volt a fénykora, kegyetlen jó sorozat volt! Szóval ha nézni akarsz tőle valamit, nézd azt Smile !
Ajánlott tartalom

Mélyben izzó tűz Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mélyben izzó tűz   Mélyben izzó tűz Empty

Mélyben izzó tűz
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
musique :: Egyéb... :: Filmajánló-
Ugrás: