Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Mélyben izzó tűz Kedd Márc. 02, 2010 9:13 am | |
| Ádi,csak neked! Eredeti cím: Fire From Below Bemutató (USA): Magyar cím: Mélyben izzó tűz Magyar bemutató: 2010. március 4. (DVD-premier) Műfaj: Kaland, Katasztrófa Rendező: Andrew Stevens, Jim Wynorski Forgatókönyvíró: Andrew Stevens, Jim Wynorski, William Langlois Szereplők: Kevin Sorbo, Maeghan Albach, Alex Cord, Pattie Crawford, Jim Dougherty, Gigi Erneta, Sue Evans Filmstúdió: Black Chrome Productions Egy barlangban kutató bányászcsapat nagy tisztaságú lítiumot talál. Megbízójuk parancsára a felszínre hozzák a fémet, mely lángra lobban, ahogyan víz éri, így hatalmas pusztulást okoz a vidéken. A közelgő katasztrófát csak egy elszánt szeizmográfus, Jake Denning (Kevin Sorbo) és menyasszonya tudják megállítani. Még nem láttam,de azt hiszem,ahogy fent lesz leszedem.Egy esélyt Kevin Sorbo is megérdemel....
A hozzászólást Bonneetoile összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 02, 2010 5:50 pm-kor. | |
|
Christophe
Hozzászólások száma : 844 Join date : 2009. Jul. 06. Age : 35
| Tárgy: Re: Mélyben izzó tűz Kedd Márc. 02, 2010 4:05 pm | |
| Nem szeretem a katasztrófa filmeket, de ezt akkor lehet, hogy megnézem én is. Amúgy meg mi az, hogy a filmben még csak menyasszonya van, mikor már rég nincs abban a korban?? Amúgy én a Herkules miatt szerettem meg még gyerekként, szóval szerintem érthető, hogy nagy kedvencem . | |
|
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| |
Christophe
Hozzászólások száma : 844 Join date : 2009. Jul. 06. Age : 35
| Tárgy: Re: Mélyben izzó tűz Kedd Márc. 02, 2010 6:33 pm | |
| Azután, hogy megnéztem az imdb-n az értékelését, már az a problémám. Lehet, mégsem kéne megnézni! Amúgy szerintem egyértelműen a Herkules volt a fénykora, kegyetlen jó sorozat volt! Szóval ha nézni akarsz tőle valamit, nézd azt ! | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mélyben izzó tűz | |
| |
|