színes amerikai thriller, 109 perc, 2007
16 éven aluliak számára nem ajánlott
rendező: James Foley
forgatókönyvíró: Todd Komarnicki, Jon Bokenkamp
zeneszerző: Antonio Pinto
operatőr: Anastas N. Michos
producer: Elaine Goldsmith-Thomas
vágó: Christopher Tellefsen
szereplő(k):
Bruce Willis (Harrison Hill)
Halle Berry (Ro)
Giovanni Ribisi (Miles Haley)
Nicki Aycox (Grace)
Gary Dourdan (Cameron)
Vannak Internetes chatszobák, ahová nehezebb bejutni, mint a legtitkosabb klubokba, léteznek találkahelyek, ahová csak hosszas ellenőrzés és szigorú biztonsági intézkedések után klikkelhet a felhasználó. De ha egyszer bejutott, új világ nyílik ki előtte: a leplezetlen vágyak, furcsa kívánságok világa, ahol mindenki szabadon váltogathatja a személyiségét. Ro egyik barátját meggyilkolják. A gyilkosa után nyomoz, és úgy tűnik, csak akkor tudhat meg többet az ügyről, ha ő is bekerül a rendszerbe. Egyre mélyebbre merül a szenvedélyek hálózatában, olyan mélyre, ahonnan talán már nincs kiút.
Ma néztem meg a filmet,és meg kell mondanom,a felénél kezdtem megijedni,hogy ez is csak egy unalmas amcsi film.Mindenképp be akartam fejezni és egyáltalán nem bántam meg! Fordulatos,izgalmas vége lett.Egész végig másokra gyanakodtam az igazi gyilkos helyett.Azt az egyet nem értem,hogy Bruce Willis mit keresett ebben a filmben?!
Mindenképpen csak ajánlani tudom,nem azt mondom,hogy 10x megnézős,de legalább egyszer mindenkinek látni kell.