musique
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

musique

Egy fórum a francia zenéről... magyaroknak.

KezdőlapKezdőlap  GalleryGallery  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

A csúf igazság

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Rita
Admin
Rita

Hozzászólások száma : 1005

A csúf igazság Empty
TémanyitásTárgy: A csúf igazság   A csúf igazság EmptySzomb. Okt. 10, 2009 10:42 pm

A hétfői mozizásunk főszereplője, amire én már kb. egy fél éve vártam. Hát megérte. És megérte megnézni is. Csak ajánlani tudom, mindazoknak, akik szeretnének másfél órát dőlni a röhögéstől.

A csúf igazság
(The Ugly Truth)

színes feliratos amerikai vígjáték, 96 perc, 2009
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
Dolby Digital

rendező: Robert Luketic
forgatókönyvíró: Nicole Eastman, Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith
zeneszerző: Aaron Zigman
operatőr: Russell Carpenter
producer: Kimberly di Bonaventura, Gary Lucchesi, Deborah Jelin Newmyer
vágó: Lisa Zeno Churgin

szereplő(k):
Gerard Butler (Mike)
Katherine Heigl (Abby)
Bree Turner (Joy)
Eric Winter (Colin)
Nick Searcy (Stuart)

A pasi szerint minden nőt el lehet csábítani. A nő szerint minden nőnek megvan a maga szabad akarata meg józan esze - és mert az egyik egy reggeli tévéműsor gátlástalan, nagyszájú műsorvezetője, a másik meg a producere: fogadást kötnek. A férfi vállalja: bebizonyítja a főnökének, hogy a módszerei hiba nélkül, mindig működnek, azt csábít el, akit akar. És ő történetesen majdnem mindenkit akar. Ha pedig ez kevés volna, azt is vállalja, hogy a nő tanácsadója lesz - és biztos benne, hogy a módszerei működni fognak. A pár marakodva, versengve ismerkedik a csábítás fortélyaival. Egymás büszkeségét szeretnék megtörni, míg végül, mindketten megtörnek. Mert persze egymásba szeretnek. De ez még nem a vége a történetnek.

A csúf igazság 214050_1

A csúf igazság 214057_1

A csúf igazság 214058_1
Vissza az elejére Go down
http://musique.heavenforum.com
Bonneetoile
Admin
Bonneetoile

Hozzászólások száma : 1727

A csúf igazság Empty
TémanyitásTárgy: Re: A csúf igazság   A csúf igazság EmptySzomb. Okt. 17, 2009 5:08 pm

Régóta várom már a filmet,remélem minél hamarabb fent lesz és megnézhetem.Moziünnepen ezt akartam megnézni,csak nem adták.
Bonneetoile
Admin
Bonneetoile

Hozzászólások száma : 1727

A csúf igazság Empty
TémanyitásTárgy: Re: A csúf igazság   A csúf igazság EmptyKedd Nov. 24, 2009 8:52 pm

Tegnap néztük meg és mondhatom,nagyon tetszett.A vibrátoros bugyis jelenet nagyon ott van! :hihihi: Gerrynek olyan dagadt feje van benne,nem? Smile Szórakoztató csajos film,de bátran ajánlom pasiknak is,már csak Gerry dumája miatt is.Nektek fiúk,biztos tetszene az a szöveg,amit lenyom a filmben. Smile
Zsike

Zsike

Hozzászólások száma : 194

A csúf igazság Empty
TémanyitásTárgy: Re: A csúf igazság   A csúf igazság EmptyVas. Május 02, 2010 10:03 am

Ma néztem meg hajnalban és wá mennyit nevettem. Nagyon jóó volt imádom <3 Very Happy
Ajánlott tartalom

A csúf igazság Empty
TémanyitásTárgy: Re: A csúf igazság   A csúf igazság Empty

A csúf igazság
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
musique :: Egyéb... :: Filmajánló-
Ugrás: