Rita Admin
Hozzászólások száma : 1005 Join date : 2009. Jul. 01. Age : 33 Tartózkodási hely : Gyöngyös
| Tárgy: A csúf igazság Szomb. Okt. 10, 2009 10:42 pm | |
| A hétfői mozizásunk főszereplője, amire én már kb. egy fél éve vártam. Hát megérte. És megérte megnézni is. Csak ajánlani tudom, mindazoknak, akik szeretnének másfél órát dőlni a röhögéstől. A csúf igazság (The Ugly Truth) színes feliratos amerikai vígjáték, 96 perc, 2009 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott Dolby Digital rendező: Robert Luketic forgatókönyvíró: Nicole Eastman, Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith zeneszerző: Aaron Zigman operatőr: Russell Carpenter producer: Kimberly di Bonaventura, Gary Lucchesi, Deborah Jelin Newmyer vágó: Lisa Zeno Churgin szereplő(k): Gerard Butler (Mike) Katherine Heigl (Abby) Bree Turner (Joy) Eric Winter (Colin) Nick Searcy (Stuart) A pasi szerint minden nőt el lehet csábítani. A nő szerint minden nőnek megvan a maga szabad akarata meg józan esze - és mert az egyik egy reggeli tévéműsor gátlástalan, nagyszájú műsorvezetője, a másik meg a producere: fogadást kötnek. A férfi vállalja: bebizonyítja a főnökének, hogy a módszerei hiba nélkül, mindig működnek, azt csábít el, akit akar. És ő történetesen majdnem mindenkit akar. Ha pedig ez kevés volna, azt is vállalja, hogy a nő tanácsadója lesz - és biztos benne, hogy a módszerei működni fognak. A pár marakodva, versengve ismerkedik a csábítás fortélyaival. Egymás büszkeségét szeretnék megtörni, míg végül, mindketten megtörnek. Mert persze egymásba szeretnek. De ez még nem a vége a történetnek. | |
|
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: A csúf igazság Szomb. Okt. 17, 2009 5:08 pm | |
| Régóta várom már a filmet,remélem minél hamarabb fent lesz és megnézhetem.Moziünnepen ezt akartam megnézni,csak nem adták. | |
|
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: A csúf igazság Kedd Nov. 24, 2009 8:52 pm | |
| Tegnap néztük meg és mondhatom,nagyon tetszett.A vibrátoros bugyis jelenet nagyon ott van! :hihihi: Gerrynek olyan dagadt feje van benne,nem? Szórakoztató csajos film,de bátran ajánlom pasiknak is,már csak Gerry dumája miatt is.Nektek fiúk,biztos tetszene az a szöveg,amit lenyom a filmben. | |
|
Zsike
Hozzászólások száma : 194 Join date : 2010. Jan. 02. Age : 31
| Tárgy: Re: A csúf igazság Vas. Május 02, 2010 10:03 am | |
| Ma néztem meg hajnalban és wá mennyit nevettem. Nagyon jóó volt imádom <3 | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A csúf igazság | |
| |
|