Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: A hírnök Hétf. Aug. 17, 2009 10:47 pm | |
| Jess (Kristen Stewart) a szüleivel (Dylan McDermott és Penelope Ann Miller) vidékre menekül Chicago zajos forgatagából, hogy egy Észak Dakota-i farmon telepedjenek le. A csendes idill azonban csalóka: Jess és hároméves öccse hamarosan olyan baljós jelenésekkel szembesülnek, melyek senki más előtt nem láthatók. Mikor ezek a természetfeletti találkozások egyre erőszakosabbá válnak, Jess segítséget kér a környezetétől, ám a lány zűrös múltja kétkedésre ad okot, s minél kétségbeesettebben próbálja figyelmeztetni családját a közelgő veszélyre, annál inkább megerősödik bennük a hit, hogy a lányuk elvesztette az eszét.. | |
|
Christophe
Hozzászólások száma : 844 Join date : 2009. Jul. 06. Age : 35
| Tárgy: Re: A hírnök Hétf. Aug. 17, 2009 11:38 pm | |
| Héhé, én erről anno tök jó ajánlót írtam, nem? Magyarul én is ajánlom mindenkinek, aki eddig még nem látta. De persze mert horror, én se nézném meg még egyszer ! | |
|
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: A hírnök Kedd Aug. 18, 2009 8:57 am | |
| Nem tudom,hogy mennyire horror,szerintem ezeken a filmeken már nem lehet úgy félni,mint anno.Már más az emberek nézete és felfogása.Mindenesetre Enca a tenyerén átszűrődő réseken keresztül szokta a hasonló filmeket nézni,de ő még nem látott annyi horrort,mint én. Húsz évvel ezelőtt nagyon durva volt például a Péntek 13,vagy a Kedvencek temetője stb.Én még mai is inkább ezeket tartom horrornak. Az biztos,hogy nem kevés ijedős,hangos,hirtelen kép van benne,amitől néha picit megáll az ember szíve! | |
|
galanm
Hozzászólások száma : 650 Join date : 2009. Jul. 10. Age : 35
| Tárgy: Re: A hírnök Kedd Aug. 18, 2009 1:13 pm | |
| Én még mindig nem bírtam magam rávenni, hogy megnézzem . Pedig már megvan egy ideje. | |
|
Christophe
Hozzászólások száma : 844 Join date : 2009. Jul. 06. Age : 35
| Tárgy: Re: A hírnök Kedd Aug. 18, 2009 1:16 pm | |
| Hát ha láttam vagy 5 horrort, szerintem sokat mondok ... Szóval ha én véletlen látok/megnézek egy ilyet, mindig parázok T_T . | |
|
galanm
Hozzászólások száma : 650 Join date : 2009. Jul. 10. Age : 35
| Tárgy: Re: A hírnök Kedd Aug. 18, 2009 1:56 pm | |
| Én is így vagyok ezzel . | |
|