musique
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

musique

Egy fórum a francia zenéről... magyaroknak.

KezdőlapKezdőlap  GalleryGallery  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

A hírnök

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Bonneetoile
Admin
Bonneetoile

Hozzászólások száma : 1727

A hírnök Empty
TémanyitásTárgy: A hírnök   A hírnök EmptyHétf. Aug. 17, 2009 10:47 pm

Jess (Kristen Stewart) a szüleivel (Dylan McDermott és Penelope Ann Miller) vidékre menekül Chicago zajos forgatagából, hogy egy Észak Dakota-i farmon telepedjenek le. A csendes idill azonban csalóka: Jess és hároméves öccse hamarosan olyan baljós jelenésekkel szembesülnek, melyek senki más előtt nem láthatók. Mikor ezek a természetfeletti találkozások egyre erőszakosabbá válnak, Jess segítséget kér a környezetétől, ám a lány zűrös múltja kétkedésre ad okot, s minél kétségbeesettebben próbálja figyelmeztetni családját a közelgő veszélyre, annál inkább megerősödik bennük a hit, hogy a lányuk elvesztette az eszét..

A hírnök Messengers
Vissza az elejére Go down
Christophe

Christophe

Hozzászólások száma : 844

A hírnök Empty
TémanyitásTárgy: Re: A hírnök   A hírnök EmptyHétf. Aug. 17, 2009 11:38 pm

Héhé, én erről anno tök jó ajánlót írtam, nem? Smile Magyarul én is ajánlom mindenkinek, aki eddig még nem látta. De persze mert horror, én se nézném meg még egyszer Very Happy !
Bonneetoile
Admin
Bonneetoile

Hozzászólások száma : 1727

A hírnök Empty
TémanyitásTárgy: Re: A hírnök   A hírnök EmptyKedd Aug. 18, 2009 8:57 am

Nem tudom,hogy mennyire horror,szerintem ezeken a filmeken már nem lehet úgy félni,mint anno.Már más az emberek nézete és felfogása.Mindenesetre Enca a tenyerén átszűrődő réseken keresztül szokta a hasonló filmeket nézni,de ő még nem látott annyi horrort,mint én. Smile Húsz évvel ezelőtt nagyon durva volt például a Péntek 13,vagy a Kedvencek temetője stb.Én még mai is inkább ezeket tartom horrornak.
Az biztos,hogy nem kevés ijedős,hangos,hirtelen kép van benne,amitől néha picit megáll az ember szíve! Smile
galanm

galanm

Hozzászólások száma : 650

A hírnök Empty
TémanyitásTárgy: Re: A hírnök   A hírnök EmptyKedd Aug. 18, 2009 1:13 pm

Én még mindig nem bírtam magam rávenni, hogy megnézzem Smile. Pedig már megvan egy ideje.
Christophe

Christophe

Hozzászólások száma : 844

A hírnök Empty
TémanyitásTárgy: Re: A hírnök   A hírnök EmptyKedd Aug. 18, 2009 1:16 pm

Hát ha láttam vagy 5 horrort, szerintem sokat mondok Smile ... Szóval ha én véletlen látok/megnézek egy ilyet, mindig parázok T_T .
galanm

galanm

Hozzászólások száma : 650

A hírnök Empty
TémanyitásTárgy: Re: A hírnök   A hírnök EmptyKedd Aug. 18, 2009 1:56 pm

Én is így vagyok ezzel Smile.
Ajánlott tartalom

A hírnök Empty
TémanyitásTárgy: Re: A hírnök   A hírnök Empty

A hírnök
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
musique :: Egyéb... :: Filmajánló-
Ugrás: