musique
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

musique

Egy fórum a francia zenéről... magyaroknak.

KezdőlapKezdőlap  GalleryGallery  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

The skeleton key - A titkok kulcsa

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
Bonneetoile
Admin
Bonneetoile

Hozzászólások száma : 1727

The skeleton key - A titkok kulcsa Empty
TémanyitásTárgy: The skeleton key - A titkok kulcsa   The skeleton key - A titkok kulcsa EmptyPént. Júl. 31, 2009 8:56 pm

Caroline Ellis szeretetotthonban dolgozik, ám az otthon személytelen hozzáállása csömört vált ki belőle. Egy apróhirdetésre reagálva útra kel, hogy munkáját egy öreg házaspárnál folytassa, ahol az idős hölgy már nem bírja egyedül szélütött férje ápolását. Caroline hamar szembesül a déli emberek babonáival, sőt, ízelítőt is kap belőlük midőn egyre különösebb események történnek a házban.A lányt érdekelni kezdik a rejtélyes házaspár titokzatos dolgai és a roskatag ház, így felfedező utakra indul az épületben.A beszédképtelen férj egy éjjel üzenetet ír neki,ezért úgy véli biztosat kell tudnia és egy helyi javasasszonyhoz fordul segítségért, ám ezzel veszélybe kerül az élete.

Igaz,hogy Enca a tenyerén megszűrődő rések között nézte a filmet,de még így is nagyon tetszett neki. Very Happy
Szerintem thrillernek nagyon megteszi,van benne félelem,ijedség.A vége nagyon jó lett,nem gondoltam volna,másnak hittem.De ennek ellenére szerintem jó lett.Nekem kicsit a tükröket juttatja eszembe...

The skeleton key - A titkok kulcsa The+Skeleton+Key+DVD+HD+DVD+Movie+Review

The skeleton key - A titkok kulcsa Skeletonkeypostbig
Vissza az elejére Go down
Royal4

Royal4

Hozzászólások száma : 656

TémanyitásTárgy: Re: The skeleton key - A titkok kulcsa   The skeleton key - A titkok kulcsa EmptyPént. Júl. 31, 2009 9:40 pm

Én biztos nem nézem meg, nem szeretem a thrillert!
http://www.myspace.com/tantoandras
iceglory

iceglory

Hozzászólások száma : 125

TémanyitásTárgy: Re: The skeleton key - A titkok kulcsa   The skeleton key - A titkok kulcsa EmptyVas. Aug. 09, 2009 4:00 pm

Én imádom őket, ez se hangzik rosszul.. Very Happy
http://www.twitter.com/iceglory
Bonneetoile
Admin
Bonneetoile

Hozzászólások száma : 1727

TémanyitásTárgy: Re: The skeleton key - A titkok kulcsa   The skeleton key - A titkok kulcsa EmptyVas. Aug. 09, 2009 11:03 pm

Gyenge az idegzeted,nem tehetsz róla! Smile

Tényleg nagyon jó film,érdemes megnézni.A vége nekem nagyon tetszett,teljesen ledöbbentem.Ritu,megnézted már? Szigorúan Barbival! Very Happy
Enca

Enca

Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: The skeleton key - A titkok kulcsa   The skeleton key - A titkok kulcsa EmptyHétf. Aug. 10, 2009 2:02 pm

Kikérem magamnak én más félszer láttam... és ráadásul egyedül is néztem belőle... ja és ráadásul elég sokat láttam belőle nem úgy mint a többiből... cheese
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: The skeleton key - A titkok kulcsa   The skeleton key - A titkok kulcsa Empty

The skeleton key - A titkok kulcsa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
musique :: Egyéb... :: Filmajánló-
Ugrás: