Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: The skeleton key - A titkok kulcsa Pént. Júl. 31, 2009 8:56 pm | |
| Caroline Ellis szeretetotthonban dolgozik, ám az otthon személytelen hozzáállása csömört vált ki belőle. Egy apróhirdetésre reagálva útra kel, hogy munkáját egy öreg házaspárnál folytassa, ahol az idős hölgy már nem bírja egyedül szélütött férje ápolását. Caroline hamar szembesül a déli emberek babonáival, sőt, ízelítőt is kap belőlük midőn egyre különösebb események történnek a házban.A lányt érdekelni kezdik a rejtélyes házaspár titokzatos dolgai és a roskatag ház, így felfedező utakra indul az épületben.A beszédképtelen férj egy éjjel üzenetet ír neki,ezért úgy véli biztosat kell tudnia és egy helyi javasasszonyhoz fordul segítségért, ám ezzel veszélybe kerül az élete. Igaz,hogy Enca a tenyerén megszűrődő rések között nézte a filmet,de még így is nagyon tetszett neki. Szerintem thrillernek nagyon megteszi,van benne félelem,ijedség.A vége nagyon jó lett,nem gondoltam volna,másnak hittem.De ennek ellenére szerintem jó lett.Nekem kicsit a tükröket juttatja eszembe... | |
|
Royal4
Hozzászólások száma : 656 Join date : 2009. Jul. 28. Age : 40 Tartózkodási hely : Gödöllő
| Tárgy: Re: The skeleton key - A titkok kulcsa Pént. Júl. 31, 2009 9:40 pm | |
| Én biztos nem nézem meg, nem szeretem a thrillert! | |
|
iceglory
Hozzászólások száma : 125 Join date : 2009. Jul. 29. Age : 33
| Tárgy: Re: The skeleton key - A titkok kulcsa Vas. Aug. 09, 2009 4:00 pm | |
| Én imádom őket, ez se hangzik rosszul.. | |
|
Bonneetoile Admin
Hozzászólások száma : 1727 Join date : 2009. Jul. 02. Age : 48 Tartózkodási hely : Budapest
| Tárgy: Re: The skeleton key - A titkok kulcsa Vas. Aug. 09, 2009 11:03 pm | |
| Gyenge az idegzeted,nem tehetsz róla! Tényleg nagyon jó film,érdemes megnézni.A vége nekem nagyon tetszett,teljesen ledöbbentem.Ritu,megnézted már? Szigorúan Barbival! | |
|
Enca
Hozzászólások száma : 11 Join date : 2009. Jul. 16. Age : 30 Tartózkodási hely : Szendehely
| Tárgy: Re: The skeleton key - A titkok kulcsa Hétf. Aug. 10, 2009 2:02 pm | |
| Kikérem magamnak én más félszer láttam... és ráadásul egyedül is néztem belőle... ja és ráadásul elég sokat láttam belőle nem úgy mint a többiből... | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: The skeleton key - A titkok kulcsa | |
| |
|